„Бургас Рън“ дава начало на Европейската седмица на мобилността в града - Burgas RUN
Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Новини   /  „Бургас Рън“ дава начало на Европейската седмица на мобилността в града

„Бургас Рън“ дава начало на Европейската седмица на мобилността в града

Първият бегачески фестивал в страната „Бургас Рън“ се завръща отново днес, 13-ти септември, от 09.30 часа с нова локация – сцената зад хотел „Приморец“ в Морската градина.

Третото издание на фестивала ще отбележи началото на богатата програма на Европейската седмица на мобилността в Бургас.Тази година бегаческото събитие ще бъде под надслов „Бургас Рън 2 ½ – бургазлии сигурно са полудели“, защото 2020-та е една по-различна година за всички, но организаторите гарантират, че това няма да попречи на забавленията и доброто настроение.

„Бургас Рън“ идва с много движение с основен елемент бягане на две дистанции – 5 км. и 10 км., както и превърналото се в традиционно и много атрактивно бягане на родители с бебешки колички, което ще стартира от 11.00 часа.

Освен в бягането, ще имате възможност да участвате в различни спортни активности. Очаква се на събитието да има много изненади и специална томбола за най-малките участници. „Бургас Рън 2 ½“ ще подкрепи благотворителната кампания за подпомагане на лечението на Христина Начева Подай ръка – сбъдни мечта, като всеки желаещ да помогне на Хриси, ще може да се включи със сума по свой избор. Събитието се организира с подкрепата на Община Бургас, а входът е свободен.Всички трасета са изцяло в зоната на Морската градина.

Източник: poligraff.net