Новини - Burgas RUN
Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Новини

Важно! Поради огромния интерес за участие след затваряне на регистрацията за Маратон Бургас Рън, взехме решение регистрацията да бъде отворена отново и ще бъде активна до 23:59 ч. на 7-ми (сряда) или до изчерпване на местата: 10 км – 26 места 21 км – 26 места 42 км – 32 места РЕГИСТРАЦИЯТА е достъпна ТУК. Записалите се участници ще могат да платят през платежния метод, който са избрали, в рамките на 24 ч. след направена регистрация. Регистрация на място няма да бъде възможна!

С фестивала "Бургас рън" започва от днес Европейската седмица на мобилността. Тя ще включва алтернативни идеи за придвижване, много емоции и забавления и ще продължи до 22 септември.

Първият бегачески фестивал в страната "Бургас Рън" отново се завръща - на 13-ти септември от 09.30 часа с нова локация - сцената зад хотел "Приморец" в Морската градина. Третото издание на фестивала ще отбележи началото на богатата програма на Европейската седмица на мобилността в Бургас.

„БУРГАС РЪН“ е първият бегачески фестивал, който представлява своеобразна туристическа обиколка, разкриваща пред участниците някои от най-популярните и красиви забележителности в града – Морската гара, Морското казино, Летния театър, Пантеона и други.