Новини - Burgas RUN
Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Новини

Важно: Регистрацията за Маратон Бургас Рън се удължава

Важно! Поради огромния интерес за участие след затваряне на регистрацията за Маратон Бургас Рън, взехме решение регистрацията да бъде отворена отново и ще бъде активна до 23:59 ч. на 7-ми (сряда) или до изчерпване на местата: 10 км – 26 […]

„Бургас Рън“ дава начало на Европейската седмица на мобилността в града

Първият бегачески фестивал в страната „Бургас Рън“ се завръща отново днес, 13-ти септември, от 09.30 часа с нова локация – сцената зад хотел „Приморец“ в Морската градина.

Трето издание на спортния фестивал: „Бургас рън“ – предизвикателство за малки и големи бегачи

С фестивала „Бургас рън“ започва от днес Европейската седмица на мобилността. Тя ще включва алтернативни идеи за придвижване, много емоции и забавления и ще продължи до 22 септември.

„Бургас Рън“ ще отбележи началото на богатата програма на Европейската седмица на мобилността

Първият бегачески фестивал в страната „Бургас Рън“ отново се завръща – на 13-ти септември от 09.30 часа с нова локация – сцената зад хотел „Приморец“ в Морската градина. Третото издание на фестивала ще отбележи началото на богатата програма на Европейската седмица на мобилността в Бургас.

Стотици бягаха за „Бургас Рън“, 89-годишната Станка обра овациите

Второто издание на бегаческия фестивал Бургас Рън премина с богата палитра от активности, безброй усмивки и запомнящи се емоции.

Първи бегачески фестивал „БУРГАС РЪН“

„БУРГАС РЪН“ е първият бегачески фестивал, който представлява своеобразна туристическа обиколка, разкриваща пред участниците някои от най-популярните и красиви забележителности в града – Морската гара, Морското казино, Летния театър, Пантеона и други.